Kioskconcerten zomer 2022

Een hele zomerlang kan u elke zondagmorgen komen genieten bij onze kioskconcerten
We hebben een boeiend zomerprogramma voor elk wat wils!
Op maandag kan u sporten bij moving mondays
Op dinsdagavond hebben een tof concertje op het binnenplein van ons stadhuis
Op donderdag, D-day kan u genieten van ons toeristisch aanbod: toffe wandelingen en fietstochtjes.. varen met de pedalo’s, kano’s of probeer eens een ander perspectief vanuit een elektrisch bootje
Vrijdagavond kunnen we het weekend inzetten met de muzikale vrijdagen
Op Zaterdag hebben we iets voorzien voor de kindjes met kinderstoelen
Zo ziet u maar,
Idee zorgt voor een bruisende zomer!
Voor de cultuurliefhebbers hebben we een project rond Clem Schouwenaers.. tentoonstellingen, lezingen, muziekvoorstellingen, poëzie en haiku’s,
Literaire beleving in het landschap rond oostkerke en lampernisse met fijne fiets- en wandelroutes
In het oud financiengebouw is er stad onderstroom, een Tentoonstelling van hedendaagse kunst in een organisatie van de 4ad in samenwerking met ons CC.
Van 15 tot 21 juli hebben we iets waar alle kinderen en ook volwassenen naar uit kijken.. al is het voor ons misschien om oliebollen te eten en te genieten van de lachende gezichtjes van de kinderenen tevens : een extra lange kermis dit jaar… ze blijven wat langer staan… met de feestdag en de avondmarkt op 21 juli in de generaal baron jacquesstraat
Wie gratis naar de kermis wil kan meedoen aan de foorzoektocht (1-13 juli)
misschien win je wel een gratis kaartje 🤗
Op 14 juli kunnen de avonturiers onder de jonge gastjes meedoen aan natuuravontuur in onze ijzerboomgaard ( ook op 25 augustus)
De kids kunnen op 7 Augustus zich uitleven op ons fruitspringkastelenpark op onze markt..
Knotsgekke springkastelen vooor urenlang springplezier met gezonde fruittussendoortjes
We zorgen nog voor een topper op 15 augustus met stad op stelten. Een internationaal gezelschap zorgt voor theater in onze stad.
Fiesta  Europa is een heel leuk evenement. Het is een internationale feestmarkt die heel het weekend 16- 21 augustus duurt. Je kan er komen ontdekken wat voor moois en lekkers Europa te bieden heeft.
Wie zijn overtollige kilo’s , van alle zalige aperitieven een hele zomerlang, kan op het einde van de vakantie meestappen met de 4-daagse van de ijzer.
Een bruisende zomer !
Kom, beleef en geniet