Marc Deprez trekt lijst van Idee in Diksmuide

Marc Deprez uit Diksmuide wordt lijsttrekker voor Idee bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Naar eigen zeggen stond hij daarvoor niet te popelen, maar zal hij die verantwoordelijkheid toch op zich nemen. "Ik besef terdege, dat het niet altijd gemakkelijk is, maar moeilijk gaat ook en waar een wil is, is er een weg. We zullen er samen voor gaan".

De oppositiepartij wil de bevoegdheid “energie” op lokaal niveau in het leven roepen en wil een schepen voor dorpen. "Als oppositie hebben wij altijd constructieve ideeën geopperd, maar wij willen in de volgende legislatuur onze ideeën vanuit een meerderheid waar maken. Wij trekken met de slogan naar de kiezer “ Idee zal het verschil maken”

NIEUWE KANDIDATEN

Op de lijst prijken de namen van nieuwe kandidaten. Het gaat om Frank Toye uit Keiem Johan De Croo Vladslo, Piron Christophe Leke, Debaillie Jonas, Beerst, Tom Vanhoutte Kaaskerke, Mia Eweg Diksmuide, Christiane Van Eygen, Keiem, Vanhooren Noël Keiem, Joël Van Coppenolle Kaaskerke-Stuivekenskerke.

Uiteraard staan er ook enkele oudgedienden op de lijst van Idee: Ronny Buggenhout, Diksmuide, Ingrid Desaeyer,Diksmuide, Christine Govaert, Lampernisse, Sofie Mycke, Beerst, Jan Van Acker, Diksmuide, Katleen Winne, Diksmuide, Claude Vindevogel, Esen, Serge Vermander, Leke

 

bron: Focus WTV 05/02/2018